Unieke sieraden

Als gediplomeerd goudsmid ontwerp, smeed en verander ik sieraden in opdracht. Er is veel mogelijk: ringen, armbanden, oorbellen en hangers. Natuurlijk kun je ook terecht voor minder gebruikelijke sieraden, bijvoorbeeld een tiara, een zegelring of manchetknopen. Daarnaast maak ik regelmatig eigen creaties. Zie je daar een sieraad tussen dat je bevalt? Stuur me dan een berichtje.

Mogelijkheden unieke sieraden

 • Een nieuw ontwerp

  Hoe mooi is het om bijvoorbeeld een set gepersonaliseerde manchetknopen cadeau te doen? In overleg kan ik een ontwerp speciaal voor jou maken.

 • Sieraden van oud goud

  Heeft u nog gouden sieraden in de kast liggen die versleten zijn of uit de tijd? Die kunnen omgesmolten worden en bewerkt tot een nieuw sieraad. In overleg maak ik een nieuw ontwerp.

 • Herinneringssieraden of assieraden

  Is een dierbare overleden en vindt je het fijn om een herinnering van die persoon bij je te dragen? Samen met jou maak ik een ontwerp. Hierin kan ik ook de as of iets anders persoonlijks verwerken.

 • Bestaande sieraden veranderen

  Ben je uitgekeken op een sieraad? Draag het niet meer? Dan is een goed idee om het te laten veranderen: een nieuw ontwerp of ander sieraad.