Zilveren ketting met Labradoriet

Zilveren ketting: 40 cm
edelstenen: labradoriet 3 cm x 1 cm
Totale lengte: 43 cm

Details

Deze lieve ketting is gemaakt met Labradoriet, die onder anderen staat voor bescherming tegen negativiteit.
Sterrenbeeld: schorpioen en boogschutter.
Chakra: kruin.

Zou je deze ketting graag in een andere lengte willen of met een andere steen? dat kan, stuur een bericht via het contactformulier en dat kunnen we samen in overleg over uw wensen.

 

Misschien vindt je deze ook mooi

Retourbeleid

Als je onverhoopt niet tevreden bent met je sieraad, laat mij dan zo snel mogelijk weten wat de reden is. Je kunt je sieraad binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen voor een ander sieraad.

Uiteraard kan een sieraad uitsluitend retour als ze in nieuwstaat is; ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt. Na ontvangst van het sieraad in correcte staat, verzend ik het nieuw gekozen sieraad of stort ik het aankoopbedrag terug.

De verzendkosten voor retour en ruilen zijn voor rekening en risico van de koper.

Levertijd en verzendkosten

In Nederland binnen 3 werkdagen, uiteraard mede afhankelijk van de verzenddienst. Deze levertijd geldt voor producten die al in deze webshop beschikbaar zijn. Voor nieuwe ontwerpen, aangepaste maat of andere aanpassingen is de levertijd ter bespreking.

Op alle producten worden verzendkosten berekend. Dit is afhankelijk van land en pakketgewicht en worden berekend tijdens het bestelproces.