Zilveren oorbellen met Rookkwarts

Zilveren creolen: 11mm
Edelsteen: Rookkwarts 2mm
Totale lengte: 25mm

Details

Deze lieve oorbellen zijn perfect te combineren als een alledaags sieraad. of natuurlijk ook voor een speciale gelegenheid.
De subtiele kleurverschillen van ieder edelsteentje geeft het een speelse uitstraling.

Rookkwarts kan dan ook staan voor het op afstand houden van negatieve energie, het kan je helpen met gegrond blijven of worden en kan helpen bij meditatie.
Chakra: wortel en zonnevlecht.
Sterrenbeeld: schorpioen.

Zou je deze graag in het goud willen of met een andere steen? dat kan, stuur een berichtje via het contact formulier en dan gaan we samen in overleg wat je wensen zijn.

Misschien vindt je deze ook mooi

Retourbeleid

Als je onverhoopt niet tevreden bent met je sieraad, laat mij dan zo snel mogelijk weten wat de reden is. Je kunt je sieraad binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen voor een ander sieraad.

Uiteraard kan een sieraad uitsluitend retour als ze in nieuwstaat is; ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt. Na ontvangst van het sieraad in correcte staat, verzend ik het nieuw gekozen sieraad of stort ik het aankoopbedrag terug.

De verzendkosten voor retour en ruilen zijn voor rekening en risico van de koper.

Levertijd en verzendkosten

In Nederland binnen 3 werkdagen, uiteraard mede afhankelijk van de verzenddienst. Deze levertijd geldt voor producten die al in deze webshop beschikbaar zijn. Voor nieuwe ontwerpen, aangepaste maat of andere aanpassingen is de levertijd ter bespreking.

Op alle producten worden verzendkosten berekend. Dit is afhankelijk van land en pakketgewicht en worden berekend tijdens het bestelproces.