Zilveren ring met gele Zirkonia

Zilver 925
Edelsteen: 3 mm Zirkonia
Ringmaat: 16.25
Ringbreedte: 3 mm

Details

Dit is een klassieke ring met een subtiele zetting. De pootjes van de zetting geven het z’n uitstraling, samen met de fijne overloop van ring naar steen.

Wil je deze ring met een andere steen of in een andere maat? Dat kan! Stuur een bericht via het contactformulier en dan bespreken we samen jouw wensen.

Misschien vindt je deze ook mooi

Retourbeleid

Als je onverhoopt niet tevreden bent met je sieraad, laat mij dan zo snel mogelijk weten wat de reden is. Je kunt je sieraad binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen voor een ander sieraad.

Uiteraard kan een sieraad uitsluitend retour als ze in nieuwstaat is; ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt. Na ontvangst van het sieraad in correcte staat, verzend ik het nieuw gekozen sieraad of stort ik het aankoopbedrag terug.

De verzendkosten voor retour en ruilen zijn voor rekening en risico van de koper.

Levertijd en verzendkosten

In Nederland binnen 3 werkdagen, uiteraard mede afhankelijk van de verzenddienst. Deze levertijd geldt voor producten die al in deze webshop beschikbaar zijn. Voor nieuwe ontwerpen, aangepaste maat of andere aanpassingen is de levertijd ter bespreking.

Op alle producten worden verzendkosten berekend. Dit is afhankelijk van land en pakketgewicht en worden berekend tijdens het bestelproces.