Zilveren ring met paarse Zirkonia

Ruwe Zilveren ring 925
Gerecycled
Steen: paarse Zirkonia 4 mm
Ringmaat: 19
Ringbreedte: 4.5 mm

Details

Deze ruwe zilveren ring is gemaakt van omgesmolten resten zilver, dus gerecycled! Ook is deze ring one-of-a-kind. Dit betekent dat er maar één van is en er nooit meer exact dezelfde gemaakt zal worden. De paarse steen is een mooie lila voor een zacht contrast naast de hardheid van de ring.

Deze ring is in alle maten te bestellen via het contactformulier. De prijzen voor andere maten kunnen afwijken.

Misschien vindt je deze ook mooi

Retourbeleid

Als je onverhoopt niet tevreden bent met je sieraad, laat mij dan zo snel mogelijk weten wat de reden is. Je kunt je sieraad binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen of ruilen voor een ander sieraad.

Uiteraard kan een sieraad uitsluitend retour als ze in nieuwstaat is; ongebruikt, onbeschadigd en goed verpakt. Na ontvangst van het sieraad in correcte staat, verzend ik het nieuw gekozen sieraad of stort ik het aankoopbedrag terug.

De verzendkosten voor retour en ruilen zijn voor rekening en risico van de koper.

Levertijd en verzendkosten

In Nederland binnen 3 werkdagen, uiteraard mede afhankelijk van de verzenddienst. Deze levertijd geldt voor producten die al in deze webshop beschikbaar zijn. Voor nieuwe ontwerpen, aangepaste maat of andere aanpassingen is de levertijd ter bespreking.

Op alle producten worden verzendkosten berekend. Dit is afhankelijk van land en pakketgewicht en worden berekend tijdens het bestelproces.